2012-09-24

meleg quinoasaláta

tegnap vacsorára, aztán ma ebédre is végül. 
csak képet akartam róla, mert újabb kedvenc ződre leltem a vízitormában, de mivel sikerült olyan állagot elérnem az ebédre szánt gnocchinál, amit nem tudnék szalonképesen definiálni, ez lett az ebédem. ami csak annak fényében gáz, hogy édesburgonya-gnocchira készültem vegyesgomba-raguval, nem egy laza salátázásra.

1/2 cup quinoa
1 cup leves
8.5 dkg marinált paprika kockára vágva
5 dkg vegyes zöldsaláta (spenót, rukkola, vízitorma)

a quinoát megfőztem, kicsit hűlni hagytam, hozzákevertem az apróra kockázott marinált paprikát és a zöldeket. sózni nem kellett a leveskocka miatt.
szuperség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Pin It button on image hover